• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ДЕНЬ ЗНАНЬ, ДОБРА, НАТХНЕННЯ ТА НОВИХ ВІДКРИТТІВ

ДЕНЬ ЗНАНЬ, ДОБРА, НАТХНЕННЯ ТА НОВИХ ВІДКРИТТІВ

2021-09-01

/Files/images/изображение_viber_2021-09-01_10-01-26-792.jpg

Розпочинати навчальний рік святом – це дуже гарна традиція. Так, у 2021 -2022 навчальний рік учні Зарічненського ЗЗСО стартували по-новому, активно та креативно!

Учні 2-10 класів зустріли День знань у своїх класних кімнатах на перших уроках. Пізніше, на них чекали цікаві квести та ігри. А першачки та одинадцятикласники були учасниками святкового заходу «Перший дзвінок на TIKTOK» з прямим включенням в соціальній мережі.

Пісні, сучасний танок, святкове вбрання, фотозони та посмішки на обличчях дітей створили неймовірну атмосферу. Родзинкою свята стали кульки бажань, які діти випустили в небо. На завершення пролунав символічний «перший дзвоник».

На святі були присутні поважні гості, батьки першачків та одинадцятикласників. З вітальним словом звернулися до всіх присутніх голова Радсадівської сільської ради Юрій Піньковий, начальник відділу ОКМСТ Радсадівської сільської ради Наталя Мокрицька, староста Зарічненського старостинського округу Інга Чумак. Вони подарували нашим першачкам подарунки на згадку про цей день. Щиро дякуємо за постійну допомогу та сердечні вітання.

Шкільна родина висловлює подяку незмінним спонсорам директору АТ «Радсад» Смірнову О.М., директору ПП «Владан» Петровському В.М., депутату сільської ради Чумак Т.П., Волицькому Ф. за підтримку нашого закладу та турботу про дітей.

Дякуємо всім батькам за допомогу у вирішенні питань організації початку нового навчального року.

Щиро вітаємо всіх зі святом! Вдало стартуймо до нових знань, нових звершень!

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi