Тиждень історії

2020-01-27

З 20 січня по 27 січня в Зарічненському ЗЗСО проходив

тиждень історії під гаслом: «Незнання історії не звільняє від відповідальності в майбутньому» (вчитель Устенко О.Ю.).
Всі разом мандрували по країні історичних знань, доторкнулися до сивої давнини, поринули у героїчне минуле людства.
Розгадували історичні ребуси, кросворди та шаради, здійснювали віртуальні екскурсії та заочні мандрівки Україною та світом.
Зокрема для учнів всієї школи було проведено тематичнулінійкудо Дня Соборності України «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг», яку підготували учні 9-11 класу та учитель історії. Класоводи та класні керівники також долучились до тижня історії, провівши виховні та класні години до Дня Соборності України,під назвою «Не знання історії не звільняє від відповідальності в майбутньому»..
Серед учнів 6-го класу було проведено Історичну вікторину у вигляді гри «Брейн-ринг» з історії Стародавнього світу.
11-й клас брав активну участь в уроці - дискусії на тему: «Анексія Криму та агресія Росії проти України» до Дня Автономної Республіки Криму.
Усі класи активно взяли участь у конкурсі малюнків, плакатів, колажів: історична виставка «Історія України в малюнках», «Ми діти твої Україно». Найактивнішими виявилися учні 6-9-х класів.
Після підбиття підсумків 27.01.2020 р., кожен клас отримав подяки за прийняття активної участі під час проведення тижня історії, також переможців конкурсу малюнків було відзначено грамотами та маленькими сувенірами.
Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi