8 березня

2019-03-08

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг.

Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшли заходи присвячені цьому дню у Зарічненському ЗЗСО. Першими порадували своїми привітаннями молодші учні. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям. Виступ початківців пройшов у формі родинно-сімейного свята. Заздалегідь дітки підготували подарунки мамам, виготовлені своїми руками.

Теплі слова побажання і привітання всім жінкам підготували і старші учні. Була представлена конкурсно-розважальна програма «Міс Весна». Після конкурсу учасниць було нагороджено в таких номінаціях: «Міс Чарівність», «Міс Ніжність», «Міс Весна». Батьки і вчителі подякували учням за підготовлену концертну програму. Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги.

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi