• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт про роботу директора Кіровської ЗОШ І-ІІІ ст. Стасюк З.В.

Звіт про роботу директора Кіровської ЗОШ І-ІІІ ст. Стасюк З.В.

2018-05-25

УКРАЇНА

ВІДДІЛ ОСВІТИ

МИКОЛАЇВСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

КІРОВСЬКА

загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Миколаївської районної ради Миколаївської області

57164 вул. Шкільна, 1-А, село Кірове, Миколаївського району, Миколаївської області

Ідентифікаційний код 26087278 тел./факс 48-91-91.Kirov-zosh @ mail.ru http:// Kirov-zosh.narod.ru

ПРОТОКОЛ

загальних зборів педагогічного колективу, батьківського комітету,

ради та громадськості Кіровської ЗОШ І-ІІІ ступенів

25 травня 2018 р. с. Зарічне

Голова засідання – Барановська Л.Д.

Секретар - Кузьміна Н.К.

Присутні: 69

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.Звіт про роботу директора Кіровської ЗОШ І-ІІІ ст. Стасюк З.В.

1. Слухали: Стасюк З.В., директора Кіровської ЗОШ І-ІІІ ст. про персональний внесок у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу в навчальному закладі, про виконання функціональних обов’язків щодо забезпечення обов’язковості загальної середньої освіти (охоплення навчанням дітей шкільного віку, продовження навчання випускників 9 класів порівняно з останніми трьома роками), про створення умов для варіативності навчання та вжиті заходи щодо упровадження інноваційних педагогічних технологій у навчальний процес, про організацію різних форм позаурочної навчально-виховної роботи, про вжиті заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази навчального закладу, про залучення додаткових джерел фінансування навчального закладу та їх раціональне використання, про вжиті заходи щодо забезпечення школи кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільність їх розстановки, про соціальний захист збереження та зміцнення здоров’я учнів і педагогічних працівників, про залучення педагогічної та батьківської громадськості навчального закладу до управління діяльністю, співпрацю з громадськими організаціями, про дисциплінарну практику та аналіз звернень громадян з питань діяльності школи, про реагування на пропозиції викладені батьківським комітетом, радою, батьками, представниками інших органів громадського самоврядування.

Переглянули презентацію про діяльність ЗНЗ, літературно-мовний виступ учнів “До побачення рідна школа”, виставка учнівських поробок.

Виступили:

1.1. Вчитель початкових класів Андрущенко Н.Г. про особистий внесок директора у формування позитивних тенденцій розвитку навчального закладу. Вважаю роботу директора школи доброю.

1.2. Новохатська Л. про персональний внесок директора школи Стасюк З.В. у створення в навчальному закладі належних умов для забезпечення рівного доступу всіх дітей до здобуття якісної освіти. Вважаю роботу директора школи відмінною.

Постановили:

1.1.Вважати роботу директора Кіровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Стасюк Зої Василівни доброю.

1.2.Директор школи відповідає займаній посаді.

Голова засідання Барановська Л.Д.

Секретар Кузьміна Н.К.
Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi