• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя

Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя

2017-10-30

У жовтні 2017 року під гаслом «Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя» проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Зміцнення здоров’я дітей є однією з актуальних проблем нашого суспільства. Бібліотеку завжди називали аптекою душі, місцем, де лікують словом та книгою. Бібліотекою Кіровської ЗОШ І-ІІІ ступенів в тісній співпраці з учасниками освітнього процесу проведено комплекс заходів з формування здорового способу життя.

Основна робота бібліотеки з виховання культури здоров’я учнів здійснювалося за такими напрямами: популяризація літератури про здоров’я та здоровий спосіб життя, організація тематичних книжкових виставок та полиць, інформаційний супровід та проведення масових заходів: конференція, усний журнал, конкурс малюнків, вікторина, флешмоб, квест.

Найактивніше долучилися до проведення місячника шкільних бібліотек учні 8 класу: Басенко К., Кочеткова С., Кощеєва А., Красниця А., Роллі Д. та учні 9 класу: Бригадир А. і Головатік Є.

Цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек сприяє реалізації основних пріоритетів Нової української школи, ефективно впливає на ціннісні пріоритети підлітків.

/Files/images/1.gif

Лариса МІНАШКІНА

бібліотекар Кіровської ЗОШ І-ІІІ ступенів
Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi