• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шостий день табору. Зупинка «Я - особистість»

Шостий день табору. Зупинка «Я - особистість»

2017-06-06

/Files/images/2017_rk/_semestr/зоопарк.jpg

Миколаївський зоопарк є основною визначною пам’яткою міста. За рік його відвідують понад 300 000 чоловік. Сьогодні,6 червня, гостями цього унікального місця стали діти Кіровського табору «Перлина». Весело і цікаво діти провели цей день.

Цікавим для них був акваріум, де зібрані представники морських і річкових вод всієї земної кулі. Був і цьогорічний ювіляр зоопарку—70 річний крокодил Вася, який нещодавно став номінантом книги рекордів України.

Особливе враження справив на дітей зоологічний сад з великою колекцією птахів — від мініатюрних колібрі до величезних орлів, папуг, какаду, журавлів. А мавпи, крокодили, вовки, ведмеді, лисиці, зубри, олені – це улюбленці всіх дітей. В зоопарку вони змогли побачити і представників фауни Миколаївщини.

Не залишився без уваги парк, куди постійно привозять і висаджують рідкісні види рослин з ботанічних садів України. Склалося враження, що діти побували ще і в ботанічному саду.

Привернули увагу дітей затишні куточки зоопарку: невеликі водойми з квітучими німфеями, декоративні лавки, дитячі майданчики з атракціонами. Величезний позитивний заряд отримали діти, відвідавши цей унікальний куточок міста. Адже спілкування з природою зцілює людські душі, робить їх добрішими, милосерднішими, лагіднішими.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi