День Цивільного захисту

2016-04-22

/Files/images/semestr/IMG_4940.JPG

Тиждень безпеки життєдіяльності завершився Днем цивільного захисту.

22 квітня була проведена лінійка, присвячена 30 річниці Чорнобильської трагедії. Під сумну мелодію, при запалених свічках було згадано імена героїв, що ціною свого життя рятували весь світ. Зворушливо лунали поезії, нагадуючи нам, з якою небезпечною силою люди мають справу.

Наступним етапом була евакуація учнів згідно затвердженого комплексного тренування. Пролунав дзвінок, який сповістив про умовну надзвичайну подію. Педагогічний колектив організовано здійснив евакуацію учнів на подвір’я навчального закладу. Всі наступні дійства вже проходили на шкільному майданчику.

Учитель Захисту Вітчизни Єгоров І.М. разом з учнями 11класу Антоненко Антоном та Колбасюком Юрієм продемонстрував різні способи транспортування потерпілого.

Такі заходи проводяться щорічно і є своєрідним етапом підсумкових занять з практичної перевірки рівня знань та навичок, отриманих учнями упродовж року, а також у якості підготовки захисту навчального закладу до надзвичайних ситуацій. Учні та учителі підтвердили свої знання та навички при надзвичайних ситуаціях. Тиждень безпеки життєдіяльності пройшов організовано, динамічно і цікаво. Школярі ще довго ділитимуться враженнями.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi